- Ane Helding Ersgaard

torsdag den 15. marts 2012

Regnvejr i regnskoven!

I går efter arbejde tog jeg til Valle de Orosi sammen med tre andre frivillige fra projektet. Valle de Orosi er en by tæt på Cartago - hvor jeg bor. Byen er kendt for at være idyllisk og fyldt med kaffeplantager og varmekilder :) Busturen derhen var utrolig smuk, da det ligger op af bjergene og på vejen så vi orange træer og kaffeplanter. Det regnede en lille smule da vi tog derop, meeen vi tænkte at det hurtigt ville gå over.. Men det gjorde det ikke!

Vi startede med at finde en varmekilde... Vi troede det var meget naturligt og med vandet fra vulkanen tæt på. Vi blev ret skuffet, da vi så at det bare var en opvarmet pool og så endda i regnvejr! Så vi besluttede os for at springe "varmekilden" over. I det mindste fandt vi et lokalt og meget hyggeligt sted at spise frokost, hvor vi fik ris med kylling. De spiser bønner og ris til alt! Det er simpelthen ikke muligt at få et måltid mad uden disse to ingredienser, også selvom der er kartofler til! Lidt mærkeligt men det smager godt :) 

Derefter ville vi finde kaffeplantagen. Man skulle ringe derop inden man kom, så det gjorde vi, men nok lidt forsent! Så der var ikke tid til os den dag, så vi kan først komme derhen på onsdag.. ØV!

Så stod vi der midt i en meget lille og stille by i regnvejr og ville finde på noget at lave.. Så vi tog hen til en National Park i nærheden. Ved virkelig ikke hvad vi tænkte på, for det styrtede ned og vi havde ingen regnjakker med! Med vi tog det med et smil på læben og turen var faktisk mega skæg, jeg hyggede mig i hvert fald :) På trods af regnvejret var regnskoven utrolig smuk, og igennem den var en lang flod og vi så også et vandfald :) Så selvom vi blev drivvåde og turen måske ikke var særlig godt planlagt, så var det mega skægt :)








Ingen kommentarer:

Send en kommentar