- Ane Helding Ersgaard

tirsdag den 6. marts 2012

Solbadning og stjernekiggeri!



I fredags tog jeg fri fra arbejde for at tage til Tamarindo med Maria, og nogle fra hendes arbejde og to andre frivillige. Så vi var en større gruppe, det var sjovt at være sammen med rigtige ticos! Det kalder costaricanerne sig selv;)
Tamarindo er en strand, som ligger ved stillehavet. Vi brugte egentlig bare weekenden på at bade og slappe af i solen, det var herligt:)
Det var over 30 grader, så om aftenen sad vi på stranden og kiggede på stjernerne og det var slet ikke koldt! Her vender månen nærmest på hovedet, så den ligner en skål og karlsvognen vender også på hovedet, altså i forhold til i Danmark! Det er virkelig helt fantastisk at se, og noget jeg slet ikke havde tænkt over, inden jeg tog herhen:)

Det går stadig godt på arbejdet og synes det er rart at være der, selvom der hver dag er nogle ting som overrasker mig.. I dag var vi virkelig mange frivillige, så der var ikke særlig meget at lave! Det var faktisk ret så kedeligt! Men det er klart når vi er så mange.. Men børnene er rigtig søde og sjove at lege med:) Synes stadig ikke at de voksne laver særlig meget og at børnene, selv de mindste, bliver overladt meget til sig selv.. Men de virker nu glade for at bo der:)

I dag og de to sidste dage har det regnet, rigtig meget!! Det øser ned! Det burde ellers først starte, til maj/juni når det bliver vinter her.. De har kun sommer og vinter og lige nu er det sommer, og den eneste forskel fra sommer og vinter her, er at om vinteren regner det rigtig meget.. Men klimaet forandrer sig jo hele tiden, så vejret kan man jo aldrig helt regne med;) Men der bor to andre frivillige her, en pige fra Tyskland og en dreng fra Holland, men de kender hinanden da pigen har boet i Holland de sidste seks år:) Men de er i hvert fald rigtig flinke, og det er rart at have nogle at snakke med:) Tror vi tager i biffen imorgen, det er jo så billigt:) Og efter arbejde er her ikke så meget at lave.. Men er stadig vild med Costa Rica!












Ingen kommentarer:

Send en kommentar